Навчальний курс "Педагогіка вищої школи з основами медіаосвіти та кібербезпеки " призначений для вивчення здобувачами освіти  другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 "Менеджмент" "Управління навчальним закладом".

Вивчається у 2 семестрі  в об'ємі 3 кредитів.


Загальна кількість годин - 90 із яких

аудиторних - 30/12 год,

самостійної роботи здобувача освіти - 60 /78 год.(відповідно для денної/заочної форми навчання).

Форма підсумкового контролю - екзамен.

Для успішного проходження курсу та складання контрольних заходів необхідним є вивчення навчального матеріалу за кожною темою. Специфіка курсу здебільшого передбачає акцент на розумінні підходів і принципів, ніж запам’ятовування визначень.

Модуль 1. Педагогіка вищої школи 

Модуль 2. Медіаосвіта 

Модуль 3 Кібербезпека в освіті

 При вивченні курсу опрацюйте лекції в блоці "Теоретичний матеріал". Ознайомтесь з  презентаціями до лекцій.

Після опрацювання теоретичного матеріалу, використовуючи матеріал наведений в методичних рекомедаціях до семінарських та практичних занять, підготуйтесь до співбесіди.
При підготовці до семінарських і практичних завдань зверніться до методичних рекомендацій які знаходяться в блоці "Семінарські та практичні заняття". Ознайомтесь з планом заняття та рекомендаціями до нього і виконайте практичні завдання.
Виконайте завдання запропоновані у блоці "Завдання для самостійної роботи" та підготуйте реферат і презентацію до нього за однією з обраних тем.
Після опрацювання всіх матеріалів перейдіть в блок "Поточний контроль" і виконайте завдання до залікових модулей. Після цього перейдіть до підсумкового контролю і виконайте запропоновані завдання.