"ІНОЗЕМНА МОВА ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ"
для здобувачів другого (магістерського) рівна вищої освіти
ф-ту природничої, спеціальної і здоров’язбережувальної освіти
Галузі знань: 01 Освіта/Педагогіка
Спеціальності: 016 Спеціальна освіта
Освітня програма: "Логопедія"
1 курс, 2 семестр

Призначення навчальної дисципліни: розвиток навичок усного і писемного мовлення у студентів, формування здатності застосовувати граматичні та лексичні елементи для сприйняття та відтворення мовних ситуацій.

Мета вивчення навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» – розвиток серед студентів академічної і професійно-орієнтованої комунікативної мовної компетенції, яка буде сприяти проведенню наукових досліджень, необхідних для написання магістерського наукового дослідження і поданню результатів їх досліджень іноземною мовою як в усній, так і в письмовій формі під час захисту випускної роботи по закінченню магістратури або у подальшій професійній діяльності.

Завдання вивчення навчальної дисципліни:

  1. формування у студентів професійно орієнтовані комунікативні мовленнєві компетенції (лінгвістичної, соціолінгвістичної і прагматичної) для забезпечення їхнього ефективного спілкування в академічному середовищі;
  2. формування у здобувачів загальні компетенції (декларативні знання, вміння й навички, компетенцію існування та вміння вчитися);
  3. сприяти розвитку здібностей до самооцінки та здатності до самостійного навчання, що дозволятиме студентам продовжувати навчання в академічному і професійному середовищі після отримання диплома про вищу освіту.

Кількість годин:

  • Загальна кількість годин – 90 годин;
      • Аудиторних годин – 30 години;
        • Самостійної роботи  – 60 годин;

Дисципліна вивчається у 2-му семестрі.

162 English Learning Class Illustrations - Free in SVG, PNG, EPS - IconScout