ДО УВАГИ ВИКЛАДАЧІВ!

ДО УВАГИ ВИКЛАДАЧІВ!

User Admin -
Кількість відповідей: 0

Шановні викладачі! Кількість курсів стрімко зростає, тому мусимо нагадати - ми не є файловим сховищем. В нас не має на це технічного ресурсу. Тому, не потрібно завантажувати в свої курси важкі підручники, медіа ресурси, онлайн сконвертовані pdf без належної компресії, багатопіксельні скан-копії та малюнки тощо. Якщо ці ресурси є у вільному доступу, досить розташувати посилання (лінк) на них, або використовуйте безкоштовні хмарні ресурси googledrive, dropbox, onedrive, youtube тощо, для їх розміщення. Наприклад, завантажуєте файл на googledrive, вибираєте share (поділитися), Вам видається хеш-лінк на його завантаження. Розміщуєте цей лінк. Для hnpu.edu.ua розміри диска збільшені як для корпоративних користувачів.

На сьогодні, об'єм завантаження обмежений в 50мб на один файл. Ми мусимо відстежувати об'єм репозітаріїв курсів та файлами, які були до них завантажені і при перевищенні ліміту подальше завантаження буде блокуватися, а про надвеликі файли буде надсилатися попередження про їх подальше вилучення з нашої бази. Дякуємо за розуміння.

Також нагадуємо, що раз у тиждень усі курси автоматично проходять архівування (робляться бекапи), але кожен викладач має сам приділяти увагу періодичному збереженню архівів власних курсів.